zadne dvere - otvaranie z vnutra - problem

Údržba, díly, audio, výměna částí...

Moderátor: axetom

zadne dvere - otvaranie z vnutra - problem

Příspěvekod spaso » 19.11.09 15:53

Zdravim seckých,

chcem sa opytat, mam taký malý problem,

vcera som chcel otvorit zadne dvere, a zrazu potiahol som klucku, a nic, tahal som na prazdno, tak som musel ist otvorit z vonku... tak chcem vediet, ci to je neco vazne podla vas, alebo len vyvadene lanko?? a ak by sa dalo, tak ci by ste mi nevedeli poradit, ako dam dolu tapacirung, nech sa k tomu viem dostat, najlepsie by bolo aj foto, ale to je asi privela :) tak dakujem za odpoved,

a este jedna otazecka, nahodou ste este nenasli ten usermanual, aj keby v nemcine, by nevadilo....

Diki za skore a kladne odpovede

BUURES
spaso

Re: zadne dvere - otvaranie z vnutra - problem

Příspěvekod SantaLuck » 19.11.09 18:49

100 procent to bude v lanku. Pokud to není u přední kličky, tak to bude vzadu u ukotvení táhla v zadních dveřích. Po cestě je to kravina, protože tam není taková síla, aby se ti lanko zlomilo - přetrhlo. Mrkni na to pořádně. V žádném manuálu toto nenalezneš, leda, že by sis koupil knížku Jak na to? VW Polo, která je nyní v akci pouze za 400 Kč!!!!!! Nakladatelství KOPP České Budějovice
http://www.kopp.cz/www/cz/224-vyrobek-v ... c-46-sleva
VIP člen č. 1
předseda VW Polo Clubu CZ & SK | MILOVAT A JEZDIT
Obrázek
-o00o-----//{ ´°`(_)´°` }\\-----o00o-
Obrázek
SantaLuck
Předseda klubu
Předseda klubu

Příspěvekod filda2003 » 19.11.09 23:19

V polu 6N2 je možnost otevřít 5. dveře zevnitř pomocí lanka ?
VIP Člen č.146, Moderátor klubového fóra
VW Polo 6N 1.0i (1043ccm) MaxSpeed: 150km/h Spotřeba: Obrázek
Na polu se stále pomalu pracuje :) Těšte se na srazíky
filda2003
VIP člen klubu
VIP člen klubu

Příspěvekod spaso » 20.11.09 08:35

no zdarec... neviem ci sme sa pochopili mne sa nejedna o zadne 5. dvere (kufrové), ale o zadne dvere za vodicom...:D musim na to pozret... dpc... ale nemam cas :(
spaso

Příspěvekod axetom » 20.11.09 09:41

tyhle problemy sem ted resil u ridice a spolujezdce. Jsou tam normalne z kusu dratu tahla. Chce ho naohybanim trosku zkratit a zas to pujde jako driv:) Jinak tapec dol neni problem, 2xsroub+1x pod klickou oken, vycvaknes a je dole:)
VW Polo 6n2 1,9SDi, iPhone 3G 16Gb/// Můj velký dík patří Lubkovi za neocenitelnou pomoc na autě a hlavně za lakování:)
axetom
člen klubu
člen klubu

Příspěvekod Stepan » 21.11.09 20:51

to je debata...
ja sem to pochopil ale ten zbytek tady zas ne, tak sem myslel ze sem to nepochopil ja smazal sem to...no priste si za tim budu stat vic-nechtel jsem davat dalsi bezhlave odpovedi...
tudiz vse je popsano v prispevku nad mim, jen bych jeste dodal jestli si kontroloval detskou pojistku...
Stepan
VIP člen klubu
VIP člen klubu

Příspěvekod spaso » 17.12.09 14:49

hahahaha :D :D :D proste magor... sem tak drhol ten ram dveri pri umyvani auta, ze som zamkol detsku poistku a ani som si to nevsimol... a potom som isiel za kamaratom do dielne... a a maturoval aj on nad tým.. a potom, ze ci ho skusam??!!! :? Ja ze ne preco.. no ze som mal zavretu detsku poistku....:D a uz je problem vyrieseny...:D
spaso

Příspěvekod Stepan » 18.12.09 12:16

no tohle sem ti sem napsal hned na zacatku,jenze kolegove podemnou zacali tu hned resit pate zadni dvere, tak jsem si rekl ze jsem asi magor ja a smazal jsem to kdyz to neni k tematu a vono vcelku bylo :-D
Stepan
VIP člen klubu
VIP člen klubu

Příspěvekod slivmi » 10.03.10 17:31

Zdravim, jen se chci zeptat mám podobný problém, jen je to u řidičových dveří. Docela často se mi stává , že nejdou otevřít řidičovy dveře zevnitř, občas se stane, že nejdou ani z venčí. Ale většinou když už se do auta dostanu, tak než dojedu do práce tak dveře zase začnou fungovat tak jak mají. Může to být taky tím tahlem?
slivmi

Příspěvekod Stepan » 10.03.10 23:00

tohle vypada spis ted v zime na to, ze to nemas promazane a zamrza to...po ceste do prace ti to rozmrzne a zacne fungovat.
Stepan
VIP člen klubu
VIP člen klubu

Zpět na Interiér