Zdravim.. mam taky velky problem zistil som ze my unika voda z ostekovaca kedze som zbadal rano modry cencul pri prednom kolese predpokladam ze asi mam niekde dieravu bud hadicu alebo nadrzku neviete my poradit co bi to mohli byt a hlavne kadial sa k tej nadrzke dostanem? alebo ako si to mozem sam opravit ?
ta nadrzka by mela byt prave v casti nad tim levym kolem prednim, zespoda sou motorky a od nich hadicky, tak bych zacal tam mel si tam kvalitni nemrznouci kapalinu? jinak je hned alespon hrdlo pristupne dobre hned z motoru, aby se tam dalo pohodlne doplnovat kapalinu
ja nemam 9n, ale jen si pamatuju jak to tam zhruba vypadalo, kdyz sme ho meli.. u ty nadrzky by meli bejt videt sroubky co ji drzeji, odsroubuj je, nadrzku vyndej jak ti to dovoli hadicky a hned uvidis kde to tece
no tak hned u te nadrzky s napisame je cerpaci motorek a pred nim to by mel byt rozdelovac na predni a zadni ostrik, pokud tam neni este jeden motorek...jsou tam docela vysoky tlaky kdyz to spusti a tak nevim zdali by utesneni dlouho fungovalo. zkus se zeptat na tohle v autorizovane prodejne vw, oni ti to tam i ukazou na monitoru jakou presne soucastku chces...cenu fakt netusim